TÖRTÉNETÜNK

Szeretettel készült ételek

2016. márciusában nyitottuk meg éttermünket. Az étterem kialakításánál már figyelembe vettük korábbi tapasztalatainkat. Előtte 10 évig már vendéglátással foglalkoztunk, ennek során szereztünk tapasztalatot abban, hogy minél jobb és jobb ételeket készíthessünk, professzionális konyhatechnológia mellett. Éttermünkben megtalálhatók a klasszikus ételek mellett pizzák, szezonális termékek, desszertek. 

Személyzetünk kialakításánál figyelembe vettük, hogy szakmailag kifogásolhatatlan kollégákkal dolgozzunk, ennek során kovácsoltunk össze egy minden szempontból szakmailag felkészült csapatot.

— FILOZÓFIÁNK —

Szívvel-lélekkel főzünk Neked

FRISS ALAPANYAGOK

Beszállítóink minden alkalommal különös figyelemmel vannak arra, hogy csak friss, kifogásolhatatlan alapanyagokat szállítsanak.

KÖRNYEZET

Gondosan kialakított vendégtér, igényes megoldások, higiénikus, tiszta környezet, ózonos fertőtlenítés és szagtalanítás.

OTTHONOS HANGULAT

Éttermünkben Kálmán Irma festőművész és Molnár István fafaragó állandó kiállítása látható.